Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Lany [USA]

Triss i charmerande drömpop

Ett av popvärldens mest intressanta band återvänder till Sverige. Efter en stor succé med EP:n ”kinda” från i somras, monsterhits som ”ILYSB” i bagaget och en bejublad spelning på Debaser Strand i september 2016 är det nu dags för drömpoptrion LANY att återvända till Sverige! Bandets första fullängdare släpps senare i år och den 16 mars kommer de till Södra Teatern och Kägelbanan.

Paul Klein, Les Priest och Jake Gloss bildade LANY 2014. De gamla skolvännerna jobbade då tillsammans på ett par låtar som Klein hade skrivit och på bara några dagar hade de skapat ett flertal alster som var alldeles för bra för att ignorera. Resten är historia, som man säger.

Los Angeles-trion har fått ett enormt genomslag och extremt många fans världen över. Siffrorna talar sitt tydliga språk. Under 2016 spelade man 117 konserter i tolv länder, med 32 000 sålda biljetter. 1,3 miljoner lyssnare i månaden på Spotify – där man också är den mest streamade artisten genom tiderna i Spotifys ”Discover”-funktion.


Presenteras i samarbete med Live Nation. Med reservation för eventuella ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.