sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Lars Winnerbäck

Unik direktsändning

Alla biljetter till ”På plats” på Södra Teatern är slutsålda.
Biljetter till att se direktsändningen hemma finns på https://doors.live/nordics

Med familjen i vardagsrummet, kompisarna i din hemstad eller med publiken på Södra Teatern. Lars Winnerbäcks direktsända konsert den 28 augusti går att uppleva på många sätt; på skärmen, på krogen eller på plats.

“Vi ska spela igen. En timmes konsert på Södra Teatern. 28 augusti. Det känns högtidligt, nästan overkligt. Jag har levt ett hemmaliv länge, småbarnsliv, haft det väldigt fint med det. Sneglat på min gitarr jag köpte till förra sommarens turné. Den står kvar i sitt fodral bakom soffan. Pandemin har gjort livemusiken till nånting fjärran, nånting mystiskt. Fan vad kul det var, och det bara pågick. Kommer det tillbaka? Vi får se. Vi får se hur många vi får ta in på Södra Teatern, det blir såklart relativt få. Men vi direktsänder på några utvalda liveställen, för dom som vill se det högt och stort tillsammans med andra. Och så kan man se det på skärmen hemma också. Jag tror det kan bli en härlig injektion.”

/Lars Winnerbäck

I ett unik samarbete med krogar och restauranger runt om i Sverige kommer Lars Winnerbäck direktsända en konsert från Södra Teatern i Stockholm den 28 augusti. Upplev livemusiken på stor skärm och med stort ljud, tillsammans med dina kompisar i din hemstad. Södra Teatern släpper också upp ett begränsat antal biljetter för dem som vill uppleva Winnerbäck live på den anrika teatern.

Att det kommer bli en sällsynt intim spelning, med fullt band och en närhet som blir svår att slå står klart redan nu. Senast han spelade för en livepublik var under turnén 2019. Efter år av väntan är det äntligen dags för Winnerbäck hemma hos publiken, på vilken skärm man än vill titta på. Bättre än så blir det inte!

“Lars Winnerbäck – Direkt från Södra Teatern” 28 augusti kan ses live på följande platser:

På skärmendoors.live
Titta hemma på din mobil, dator eller TV.

På krogen (storbild):
Gasklockorna, Gävle
Royal, Eskilstuna
Platens Bar, Linköping
The Tivoli, Helsingborg
Nalen, Stockholm
KB, Malmö

På plats:
Södra teatern, Stockholm

Biljetter till “På skärmen” kostar 199 kr/st och släpps den 13 augusti kl. 10:00 via doors.live

Biljetter till “På krogen” släpps den 13 augusti kl 10:00 via 
unitedstage.se

Ett begränsat antal biljetter till “På plats” på Södra Teatern släpps torsdag 19 augusti kl 10:00