sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Inställt: Laura Marling

- Konserten inställd - En sann stilist, vid det här laget etablerad och djupt respekterad inom folkscenen

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Laura Marlings konsert på Södra Teatern i Stockholm den 14 maj, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Köpta biljetter återlöses automatiskt via Tickster. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.

Så finns det heller ingen singer-songwriter som Laura Marling. Ingen annan har hennes ton, frasering och vision. På sitt senaste soloalbum, den förtrollande och elegant arrangerade Semper Femina från 2017, tog hon en närmare titt på kvinnlighet och kvinnlig vänskap med en blick som var både öm och högst personlig.

Vad vi har att vänta av nya skivan är ännu lite för tidigt att säga, men sannolikt rör det sig om något helt annorlunda – exakt vad lär vi bli varse om när hon den 14 maj bjuder på låtar från den solo på Södra Teatern i Stockholm.

Även om hon inte är mer än trettio (fyllde just!) kan nog Laura Marling anses vara något av veteran. Hon har släppt sex album i eget namn, plus ett under namnet LUMP ihop med Mike Lindsay från Tunng. Marling slog igenom som något av underbarn då hon som artonåring 2008 gav ut den Mercury Prize-nominerade debuten Alas, I Cannot Swim.