sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Lemaitre [NOR]

Nu-disco med elektrofavoriterna från grannlandet

Efter succén på årets Way Out West – norska duon Lemaitre återvänder till Sverige och denna gång till Stockholm! Med slående melodier, eleganta rytmer och med ett rykte om sig att vara en av elektrogenrens främsta liveakter, är dessa grannlands-favoriter ett välkommet fyrverkeri i februarimörkret!

Med sin nya EP Afterglow har vår norska favoritduo Lemaitre nått nya höjder. Med ett sound som rör sig mot nu-disco och future bass sträcker det sig bortom tidigare horisonter, samtidigt som ljudbilden är mer bearbetad och tekniskt fulländad. På Afterglow har Ulrik Denizou Lund och Ketil Jansen polerat vartenda litet ljud till elektronisk perfektion. Duon från Lillehammer saknar inte heller övriga meriter. Med 1749 och framförallt låten Closer har de nått över 24 miljoner streams på Spotify, och ytterligare miljoner visningar på YouTube. Lägg därtill en låtkatalog med ett antal hyllade släpp från en lång karriär och mängder med spelningar världen över. Tillbaka i Sverige lördagen den 4 februari!

Support: Almita [SE]


Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för eventuella ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.