sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

LÉON

En av landets mest lovande internationella framgångar

Att Stockholms-bördiga LÉON skulle syssla med musik har alltid varit självklart. Som uppväxt i en musikerfamilj har musiken och skapandet alltid satts i första rummet, något som också märks i varje aspekt av hennes artisteri.

Debutsingeln Tired of Talking släpptes 2015 och har sedan dess streamat otroliga 200 miljoner gånger på samtliga plattformar. Under de senaste åren har LÉON hunnit släppa tre EP:s, gjort två egna USA-turnéer, spelat på festivaler som Bonnaroo, Lollapalooza och Coachella, synts i medier som Vogue, W, Fader Magazine och mycket mer.

Trots att LÉON har sitt ursprung i Sverige har hon varit sparsam med framträdanden på hemmaplan och därför är det med stor pepp vi välkomnar en av landets mest lovande internationella framgångar till Stockholm om bara några veckor. Med singeln Falling som en fingervisning om vad som komma skall, är vårens debutalbum mer än efterlängtat.


Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för ändringar.

Besök på Facebook