sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Lisa Nilsson

Exklusiv spelning under bar himmel

Lisa Nilsson spelar på Mosebacketerrassen den 28 augusti!

I sommar gör Lisa Nilsson ett antal exklusiva spelningar. Det blir tre spelningar med sitt ”Himlen runt hörnet-band” i Stockholm respektive Göteborg och fem tillsammans med enbart Mattias Torell i Fågelmara, Halltorp, Gotlands Tofta, Uppsala och Mörkö, dessutom blir det två kvällar i Dalhalla där Lisa gästar Malena Ernman.

Efter en utsåld och tokhyllad turné under hösten 2018, med ”Himlen runt hörnet 25 år” och 30 000 besökare var det dags för Lisa Nilsson att sätta upp den egna föreställningen ”Kvinnan som är jag”. Efter premiären i mitten av februari i år var succén ett faktum och i höst fortsätter Lisa att spela ”Kvinnan som är jag” på Rival i Stockholm.

I sommar gör Lisa Nilsson ett antal väl utvalda nedslag runt om i Sverige i olika livekonstellationer.

Stockholm kommer att få återuppleva konserten ”Himlen runt hörnet 25 år” som unisont hyllades då den var på turné.

”Det här är en funkig soulfest av bästa slag, av en sångerska som nog aldrig låtit bättre” skrev GP och delade ut betyget 4 (av 5). Aftonbladet tyckte kvällen var värd 4 plus med orden ”En vibrerande stark soulfest”.

OBS! Detta är alltså inte föreställningen ”Kvinnan som är jag”.


Presenteras i samarbete med Blixten & Co. Med reservation för ändringar.

Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

Besök hemsidaBesök på FacebookBesök på Instagram