Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Lisa Nilsson

Exklusiv spelning i jazzsättning på Mosebacketerrassen

Under våren har Lisa Nilsson sålt ut konserthus runt om i Sverige med en bejublad vårturné med låtar från hela sin 25-åriga karriär. Den 16 augusti ger Lisa Nilsson, tillsammans med jazzgitarristen Erik Söderlind, en exklusiv konsert med sin jazztrio på Mosebacke. I trion ingår, förutom Erik Söderlind, Chris Montgommery på trummor och Niklas Fernqvist på bas.

Trion bildades för ett par år sedan i samband med utgivningen av Erik Söderlinds album In the moment där Lisa Nilsson medverkar med egen text i Eriks låt I händerna på livet. Trions senaste konsert var en utsåld konsert på Stadsteaterns stora scen i Nisses Landgrens Hörna i november 2016.

Tillsammans framför de guldkorn från både den svenska, amerikanske och brasilianska låtskatten tillsammans med utvalda låtar från deras egen repertoar.

Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.

Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.


Presenteras i samarbete med Blixten. Med reservation för ändringar.