sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

LOREEN

Visar en ärligare, råare men också mjukare sida

Obs! Åldersgräns 18 år (13 år i målsmans sällskap – dvs förälder eller laglig förmyndare). Endast ståplats.

Loreen slog igenom med sin vinst i Eurovision Song Contest 2012. Vinnarlåten Euphoria blev en världshit som nådde förstaplatsen på topplistorna i hela 21 länder.

Samma år kom även kritikerrosade debutalbumet Heal med singlarna My Heart is Refusing Me och Crying Out Your Name, och sedan dess har hon turnerat Europa runt med korta mellanlandningar i studion.

Hösten 2017 kom singeln 71 Charger, det första kapitlet i det som skulle mynna ut i nya albumet Ride, Loreens största statement hittills. Med Ride tar Loreens musik en ny vändning där hon presenterar en ärligare, råare men också mjukare sida av en av Sveriges mest intressanta artister.

Den 15 juni ser du henne under bar himmel på Mosebacketerrassen!


Presenteras i samarbete med United Stage. Med reservation för ändringar.

Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.