sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Lovad

Älskling Tour

Lovad har med låtar som “Tills Vi dör” och “Vi gjorde vårt bästa” mottagits med miljoner streams, sålt både guld och platina. Hon har haft flera låtar på Svenstoppen och en solid rotation på både P3 och P4. Med top 50 placering i Sverige, både hemma och i Norge så har hon etablerat sin plats på musikkartan. Lovad blandar hoppfulla melodier med personliga och träffande texter.

Lovad har under sin start uppmärksammats av flertalet musikjournalister, utnämnts till Stockholms Topp 5 av Sveriges radio, och tilldelades 2019 års STIM-stipendium för sin musik och textförfattande. 2021 var Lovad aktuell som en av deltagarna i Melodifestivalen och nu våren 2022 släpper hon äntligen sin debut EP ”Älskling”.

”Att första giget för sommaren sker på hemmaplan var en självklarhet. 28 maj ses vi på Södra Teatern och jag räknar varje minut till dess!”