sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Made By: Deportees

Exklusivt akustiskt set & DJ:s

Pistonhead Foundation har alltid varit övertygade om att uppmärksammandet av, och bidraget till, progressiva kreatörers arbete, är en förutsättning för utvecklingen av svensk kultur. Pistonhead och Luger är nu tillbaka med konceptet Made By; med syftet att möjliggöra för kreativa individer att mötas och leva ut sina idéer till fullo.

OSA HÄR

Nu är det är dags för Deportees att kurera kvällen. Kvällen är releasefesten för Deportees kommande album All Future, och under kvällen kommer Deportees genomföra ett exklusivt akustiskt set.

Under kvällen har även Deportees bjudit in kompisar som kommer husera i DJ-båset, dessa är; Maria Andersson-Lundell (Sahara Hotnights), Pontus Winnberg (Amason & Miike Snow) och Adam Olenius (Shout Out Louds).

Den andra upplagan för 2019 hålls den 10 oktober i Kristallen (tidigare kallad Södra Bar), Södra Teatern.

Detta vill ni inte missa – varmt välkomna.

Platserna är begränsade, så OSA i tid för att garantera din plats!


Made By är gratis och tillgänglig för alla över 20 år. Festligheterna sker i Stockholm och börjar klockan 21.00 och pågår fram till 01.00.