sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Humor

Inställt: MALIK BENTALHA [FRA]

INSTÄLLT

Denna föreställning kommer ställas in på grund av de rådande omständigheterna. Samtliga biljetter kommer återköpas automatiskt. Återköpen kan dröja något givet rådande omständigheter men Tickster jobbar hårt för att lösa detta. Om ni har andra frågor vänligen kontakta biljettkassan@sodrateatern.com

I vår bjuds det på fransk stand-up komedi när Malik Bentalha kommer till Sverige! Lördagen den 18 april tar han sin ”LIVE! Malik’s World Tour” till Stockholm för ett unikt framträdande på Södra Teatern – på franska!

I mars 2020 kommer Malik Bentalha – en av sin generations mest framträdande franska komiker – att ge sig ut på vägarna för att erövra världen på en internationell turné! Malik Bentalha började turnera med sin första enmansshow ”Malik se la raconte” under 2010 och nu är ute på turné i Frankrike med showen ”Encore”.

Utöver komedi har Malik dessutom medverkat i ett flertal filmer och radioprogram i sitt hemland Frankrike. Han har gjort sig känd för sin kvicktänkta humor och fantastiska improvisationsförmåga, något som upplevs i all sin glans under hans enmansshow. ”LIVE! Malik’s World Tour” bjuder publiken på en och en halvtimmes underhållning och minnen för livet.

Missa inte Malik Bentalhas enmansshow på Södra Teatern!

OBS! Föreställningen är på franska.


Presenteras i samarbete med LiveNation. Med reservation för ändringar.