sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Markus Krunegård

The First Farewell Show

Biljettsläpp fredag den 5 juli klockan 10.00.

I söndags stod Markus Krunegård på en av Lollapalooza Stockholms största scener när den första upplagan av succéfestivalen gick av stapeln i Stockholm. Nu kan vi avslöja att Krunegård återvänder till Stockholm den 6 september med The First Farewell Show på Mosebacketerrassen.

I september förra året kom ”I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”, det sjätte albumet från Markus Krunegård och ett mycket efterlängtat sådant. Albumet blev en hyllad comeback och de välsvarvade texterna var en gemensam nämnare. Något som senare ledde till en välförtjänt Grammisnominering för just Årets Textförfattare.

Så sent som i söndags lockades tusentals människor till Gärdet i Stockholm för att se Krunegård på Lollapalooza när festivalen gjorde en hyllad Sverigepremiär. Och snart är han tillbaka i Stockholm. Nästan på årsdagen efter senaste albumet såg dagens ljus får vi uppleva Markus Krunegård under bar sensommarhimmel. Den 6 september gör han The First Farewell Show på Mosebacketerrassens scen och avslutar sommarturnén med Stockholms kanske bästa utsikt.


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen

Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.