sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Matt Simons [USA]

Ömsint pop med melodiös finess

Matt Simons har erövrat kontinent efter kontinent med sin ömsinta pop. Över en solid pianogrund letar hans röst sig raka vägen in i medvetandet. Och då han adderar ett soldränkt beat, som på succéremixen av Catch & Release, går det inte att motstå hans melodiösa finess.

På det tredje albumet After The Landslide reflekterar den Kalifornienbaserade artisten över hur det är att fortsätta framåt efter att livet plötsligt har tagit en ny riktning. Kantad av flera intressanta samarbeten bjuder skivan på såväl snygga överraskningar som en naturlig fortsättning på den upplyftande vibb som tagit Matt Simons dit han är i dag. Och det första smakprovet We Can Do Better visade med all tydlighet att han fortsätter att ta enorma kliv framåt både som låtskrivare och artist.

Den 7 november tar Simons med sig de nya favoriterna från hans största, mest ambitiösa och personligaste släpp hittills och bjuder in till en intim kväll kantad av värme och kärlek på Södra Bar.


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för ändringar.