sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Midge Ure [GBR]

Something from Everything

Biljettsläpp 12/9 kl 10:00!

Midge Ure har en karriär som spänner över 40 år – från att ha haft en massa olika “popband”, att “nästan” gå med i Sex Pistols, det banbrytande arbetet med Visage (Fade to Grey har flera gånger blivit framröstad till den bästa elektroniska låten i sin genre i Europa), till den kommersiella framgången med Ultravox samt hans soloplattor.

2015 gjorde Midge Ure tilsammans med den semi-akustiska duon India Electric Company en turné där dom spelade plattan Breathe Again  i sin helhet tillsammans med ett pärlband av gamla hits. Detta visade sig bli en massiv framgång hemma i England men också i Tyskland, Italien och Danmark. Det är denna show som nu utvecklats till det som tar Midge till Sverige i maj måndan 2017. Turnén kallas Something from Everything. Det blir en show som fångar in i alla fall en låt från varje album han släppt sen 1977! Från Visage, till Ultravox, till hans egna soloplattor. Kort sagt – Something From Everything!

På denna turné får India Electric Company sällskap av Joseph O’Keefe som kommer att spela keyboards och se till att vissa av låtarna får en ordentlig dos av elektronisk prägel.

Det blir naturligtvis de alla de klassiska låtarna – men även sådant som är sällan spelat live.

Där har ni det – Something from Everything utförs i ett format som kommer att ge alla odödliga låtar dess rättmätiga sound utan att sluta fokusera på det viktigaste – musiken! Varmt välkomna!


Med reservation för eventuella ändringar.

Besök hemsida