sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Millencolin

Support: Stilett

Just nu är skatepunkbandet från Örebro ute på turné, men både Stockholm och Göteborg saknas på turnélistan. Därför är det en extra efterlängtad nyhet att bandet nu är klara för Pustervik i Göteborg och Kägelbanan i Stockholm i februari nästa år. East vs west, upp till bevis.

Sedan starten i Örebro år 1992 har Millencolin hunnit med nästan 1 500 konserter och släppt åtta album. Till följd av deras världs- och Europaturnéer och musikens medverkan i allt från filmer till tv-spel hittar man Millencolin-fans i jordens alla hörn.

Bandets senaste album True brew släpptes 2015 efter sju års uppehåll. Det märks att medlemmarna i Millencolin är precis lika tighta som när de startade för 25 år sedan. Bandet menar att de är formade ur respekt och förståelse för varandra tillsammans med deras passion för rockmusik. Nu är vi redo att kicka igång 2018 med ännu mer Millencolin!

DJ: Tom Pyl


Presenteras i samarbete med LiveNation. Med reservation för eventuella ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.