sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Min Stora Sorg

Skräck, Mörker, Eufori och Dramatik!

Den som sett Min Stora Sorg live vet att hon kommer i alla skepnader. Som ett teaterperformance på Malmö Stadsteater, ensam med en trumma och 6 ombyten på klubbar runt om i Sverige. Med fullt band, dansare och gästartister på Berns i Stockholm.

Min Stora Sorg live kan se väldigt olika ut men det är alltid lika mäktigt, lustfyllt, genomarbetat och känsloladdat.

För två år sedan avslutade Min Stora Sorg sin konsert på Södra Teatern tillsammans med en hel kör och nu är hon tillbaka på samma scen med en helt ny show speciellt framtagen för kvällen.

”Jag, till skillnad från många andra artister, älskar ju att stå på scenen. Min Stora Sorg är mer än min musik. Vi är ett kreativt team i ständig rörelse som drömmer om och skapar stordåd i allt vi gör. Den här gången på Södra Teatern kommer vi såklart att göra något helt nytt. Inte bara för att vi sätter trender och känner att vi måste gå vidare när alla andra hakat på utan för att vi faktiskt också har en brinnande lust för scenkonsten. Den 15 december kommer att bli en mäktig, tung, mörk, läskig, euforisk kväll. Vi längtar efter ett fullsatt Södra Teatern.” säger Anso Lundin. Du vill helt enkelt inte missa detta.


Presenteras i samarbete med Appelgren & Friedner. Med reservation för eventuella ändringar.

Besök hemsidaBesök på Facebook