sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Moon Taxi [USA]

Följsamma indierockare från Nashville

Support: Diskopunk 

Med supersingeln Two High tog det amerikanska indierockbandet Moon Taxi allting till en helt ny nivå och trissade upp förväntningarna ordentligt inför deras kommande album. Nu kommer de till Sverige. Den 21 november spelar Moon Taxi på Kägelbanan.

De har redan gjort omtalade konserter på storfestivaler som Coachella, Bonnaroo och Lollapalooza, spelat hos David Letterman, Seth Meyers och Conan O’Brien samt hörts i en rad TV-serier. Men det känns ändå som att det är nu, då den andra perioden i Moon Taxis karriär precis har dragit igång, som allting börjar på allvar.

Efter fyra album på det egna skivbolaget 12th South Records avlossade Nashvillebandet Moon Taxi singeln Two High, som är det första smakprovet från deras kommande skiva. Och världen föll handlöst. Det följsamma beatet, den upplyftande slingan och Trevor Terndrups suveräna röst i kombination gav Moon Taxi deras största hit – hittills.

Räkna med att få uppleva ett grymt tajt band, som har för vana att leverera ännu bättre live, då Moon Taxi kommer till Stockholm den 21 november.


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för ändringar.