sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Jobba med oss!

Servitörer

På Södran får du vara med att utveckla en arbetsplats som kämpar för jämställdhet, hållbarhet och gemenskap. Nu söker vi medarbetare till vår servis med start omgående.

2016 renoverades vår restaurang Mosebacke Etablissement och nytt matkoncept med ”vegetarisk comfort food” lanserades. Vi serverar lunch, middag och brunch i en ombonad miljö. Sedan hösten 2017 är vi också medlemmar i nätverket Hållbara Restauranger och arbetar aktivt för att göra vår verksamhet mer hållbar.

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Du som söker:

  • är minst 20 år
  • har minst 2 års dokumenterad erfarenhet
  • glad, utåtriktad och proffsig

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från en liknande arbetsplats
  • Arbetat i Trivec kassasystem
  • STAD-utbildning

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och värdesätta att jobba i en kulturmiljö. Då vi har över 500 programpunkter på ett år vill vi att alla medarbetare ska ha god insikt i vad som händer i vårt hus.

Vill du jobba med oss som servitris/servitör? Varmt välkommen med din ansökan till restaurangchef Fredrik Bergman, fredrik.bergman@sodrateatern.com.


Bartender & runners

Sommaren 2018 kommer att bli en ny rekordsommar på Södra Teatern, med fler konserter och dagsfester än någonsin på Mosebacketerrassen, Euro Pride och klubb varje fredag och lördag. Vårt fullspäckade sommarschema gör nu att vi har lyxen att välkomna fler medlemmar till vårt team!

Vi söker:
➤ Bartendrar
➤ Runners

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och uppskatta vår anrika kulturmiljö. På Södran är du med och utvecklar en arbetsplats som kämpar för jämställdhet, hållbarhet och gemenskap.

Du som söker:
➤ är minst 20 år
➤ bör ha minst två års dokumenterad erfarenhet
➤ är punktlig, flexibel, stresstålig, lösningsfokuserad och en lagspelare
➤ (bartender) kan skifta mellan att vara en effektiv nattklubbsbartender till en mer serviceinriktad cocktailbartender

Det är meriterande om du har:
➤ Erfarenhet från en liknande arbetsplats
➤ Arbetat i Trivec kassasystem
➤ STAD-utbildning

Vill du jobba med oss? Varmt välkommen med din ansökan till vår barchef Elnaz Assadi (elnaz.assadi@sodrateatern.com).


Praktik?
Är du intresserad av att söka praktikplats ber vi dig skicka ett mejl till info@sodrateatern.com och berätta lite om dig, vad du kan, vad du vill lära dig och om din pågående utbildning.