sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Mosquito & Barracuda

Hyllningsfest till 70- och 80-talet!

Mosquito & Barracuda – Uncle Eric, Thomas Gylling och DJ Erykah – har levererat magiska fester i tio år! Otvetydiga dansklassiker, magisk energi och en lättsam feeling har varit receptet för det som är en av Stockholms äldsta klubbar.

Den 30 november hyllar Mosquito & Barracuda två årtionden som var språngbrädan till mycket av det vi hör och ser i dag. Vi talar förstås om 70 och 80-talet! Musikstilar, mode och dans med en avsändare som Bob Marley, axelvaddar och breakdance.
Vi bjuder in modeikonen Gavin Smart och MC Marc Eastmond, två musikaliska ninjor från hamnstaden i väst. Du bidrar med den look du har närmast hjärtat, vi lägger upp inspirationsbilder här i inbjudan vartefter.

Våra grooves och rytmer innehåller förstås också det senaste, en explosion av musiksläpp inför säsong 2020 kommer att pumpa i vårt sound system!

Proffsfotograf på plats vid entrén redo att föreviga din outfit..!
Är den riktigt bra kommer du dessutom in for free!

Varmt välkommen till festen ”Thats´s what your parents looked like”!