sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Flora Event får Södran att blomstra

Per Lidvall får jobba med färg, form och doft året runt

För tio år sedan satt han som samordnare på ett större företag, eller ”kontorsråtta” han själv kallar det. I dag är Per Lidvall florist, och tillsammans med sin kollega Emma Aronsson har han, förutom att samarbeta med Södra Teatern Möten & Event, även arbetat med kungliga hovet.

Per Lidvall och Emma Aronsson har båda blommor i blodet. Per Lidvalls farfars far hade startade en handelsträdgård och yrket har sedan gått i arv. Emma Aronsson har vuxit upp på landet och arbetat mycket med växter så florist har kommit naturligt för dem båda. Tillsammans driver de sedan januari 2018 Flora Event AB, även om de har haft flera olika företag inom samma bransch under åren.

– I dag är jag kreativ och lycklig. Jag får jobba med färg, form och doft året runt, säger Per Lidvall.

Per Lidvall och Södra Teatern inledde samarbetet 2015.

– Det är en fröjd att komma och jobba hos er, fortsätter han, man känner sig alltid välkommen, er arbetsmiljö är så varm, alla hälsar på alla, säger Per Lidvall.

Flora Event kopplas in vid större event och privata bokningar som bröllop eller fester i Södrans lokaler.

– Jag blev helt lyrisk när ni hade gjort om Champagnebaren. Nu har den en helt annan karaktär, säger Per Lidvall.

Flora Event drömmer även upp och arrangerar planteringarna utanför teaterns entré, liksom blommorna på Mosebacketerrassen.

Förutom samarbetet med Södran har Per Lidvall och Emma Aronsson fått äran att arrangera blommor vid samtliga kungliga bröllop sedan 2010, liksom vid prins Estelles och prins Gabriels dop. De har även tagit hem guldpeng i Yrkes-SM och smyckat Blå hallen till Nobelbanketterna.

Vill du hyra en av våra lokaler? Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss.

Emilia Åkesson
Försäljning och marknadsansvarig / Sales & Marketing manager
08-480 044 19
emilia.akesson@sodrateatern.com