sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

“Huset ställde alltid upp”

På trendspaning med ELLE

”Jag tyckte om akustiken”, säger Pauline de Sera som är eventansvarig vid Aller media. När hon sökte en lokal för Elles Trendspaning, det årliga eventet för ELLEs, Elle Decorations och ELLE Mat & Vins läsare, kände hon att Kägelbanan passade som hand i handske.

Eventet för de 350 besökarna krävde att ett flertal sponsorer och partner fick tillräckliga ytor till sina olika aktiviteter, att det fanns plats för en sittande publik, men också rum över för mingel och fotografering. Just att man kunde kombinera scen med biosittning för stort antal, mingelyta och ytor för olika montrar i en och samma lokal men i olika rum, var anledningen till att Aller media valde just Södra Teatern och Kägelbanan.

Vid sponsorytorna genomförde man olika pop up shops med bland annat en visning av en klädkollektion, hårstyling med produkter och olika verktyg, sminkråd och snabb fix med partner och annat som satte skönhet och mode i fokus. Till det fanns möjligheten att mingla, äta plockmat och skåla i en och annan dryck – producerad och serverad av Södra Teatern.

– Att ha en egen ingång var också ett plus, säger Pauline de Sera.

Att Kägelbanan är gammal och anrik passade eventets koncept väl, liksom att platsen har ett bra och centralt läge, och att teknik som ljud och ljus håller hög kvalitet.

– Dessutom var ni från Södra Teatern snabba och effektiva i er korrespondens med oss, ni gav ett fint bemötande och ni var väldigt flexibla och lösningsorienterade. Det händer alltid något vid ett event och huset ställde alltid upp om det behövdes något, säger Pauline de Sera.

– Ni kunde enkelt skala av och lägga till personal där det behövdes så att ni säkerställde att det skulle bli så bra som vi ville att det skulle bli. Det var slutsålt – mycket lyckat.


Är du intresserad av att ha event i Södra Teaterns lokaler? Kontakta Emilia Åkesson Säljare Möten & Event / Sales Meeting & Event, emilia.akesson@sodrateatern.com.

Emilia Åkesson
Försäljning och marknadsansvarig / Sales & Marketing manager
08-480 044 19
emilia.akesson@sodrateatern.com