sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Jobba med Södra Teatern Möten & Event

Eventvärd extra vid behov

Till Södra Teatern AB’s Möten- & Eventavdelning söker vi nu en Eventvärd som vill jobba extra. Avdelningen ansvarar för planering och genomförande av konferenser, event, galor samt interna evenemang.

Vi hanterar arrangemang i många olika storlekar där din roll är att säkerställa att vi levererar i toppklass på alla plan. Vi ser det därför som meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag.

Som Eventvärd förväntas du bland annat:
Arbetsleda mindre arrangemang på egen hand eller tillsammans med projektledare vid genomförandet av större möten, event och konferenser.
Att med god service och personligt bemötande utföra det dagliga arbetet i driften av eventavdelningen enligt framtagna rutiner.
Självständigt kunna lösa uppgifter och ligga steget före.
Kunna hoppa in och jobba i baren vid behov.
Servera mat och dryck vid bord för sittande middagar.
Hantera tekniken i konferensrummen, servera fika samt andra sysslor som krävs för tjänsten.
Säkerställa att servicenivån och utförandet på eventavdelningen är enligt gällande rutiner och mål.

Vem är du?
Du tycker om människor och är en problemlösare av naturen.
Gillar ordning och reda.
Är nyfiken på att lära dig mer och utvecklas i en spännande miljö.
Är en lagspelare och vill arbeta i ett team med höga ambitioner.
Är redo att hoppa in och utföra de uppgifter som behövs på plats.
Trivs som bäst när pulsen är hög och du får ha flera bollar i luften samtidigt.
Har du tidigare erfarenhet av konferensvärd/värdinna alternativt har jobbat i restaurang och/eller bar och vill ha en ny spännande utmaning är det meriterande men inte ett krav, vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan : marina.gronqvist@sodrateatern.com


Södra Teatern och Mosebacke är Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event med hjälp av erfarna och trygga medarbetare och samarbetspartners.

Södra Teatern arbetar för ökad jämställdhet och ökad integration. Vi vill att alla som arbetar hos oss är prestigelösa, fördomsfria och värdesätter att jobba i vår anrika kulturmiljö.