sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

“Vi kommer att ha fler fester hos er”

Att fylla 50 år är något speciellt och självklart vill man kunna fira det lite extra. Då är det skönt att Champagnebaren hos Södra Teatern finns.

När Daniel och Ylva Broman sökte en plats för deras gemensamma 50-årsfest i september 2018 var de runt och tittade på 15 olika lokaler. Till slut fastnade de för Champagnebaren hos Södra Teatern:

– Både på grund av färg och form men också på grund av terrassen och att vi kunde ha middagen nere i Mosebacke Etablissement och slippa ha gående plock uppe i festlokalen, säger en glad Daniel Broman.

Middagen, en sittande middag med bordsservering av fem vegetariska mellanrätter, kom paret fram till efter att ha varit i restaurangen för provsmakning.

– Jag var lite frågande till att ha ett helt vegetariskt tema till en början men det visade sig att maten var det vi fick mest beröm för, säger Daniel Broman. Det fanns ett antal gourmander av kött i sällskapet och de var de som var mest fascinerade av menyn. Våra gäster tyckte att det var jättekul att vi vågade prova något nytt.

Efter middagen och alla tillhörande tal kunde festen fortsätta i Champagnebaren några våningar upp.

– Det var jätteskönt att kunna släppa allt och sedan bara gå några trappor upp och festa loss. Dessutom hyrde vi in en kille som spelade saxofon på terrassen vilket var helt perfekt, säger Daniel Broman.

Till sin hjälp hade Daniel och Ylva Södra Teaterns eventpersonal.

– Allt var så proffsigt skött, så vi kunde slappna av till 100 procent. Alla var så trevliga och såg hela tiden till att allt flöt på, och hela tiden med ett leende, säger Daniel Broman. Var det något kom man och viskade i mitt öra och sen var det löst på ett par sekunder. Vi kommer att ha fler fester hos er!

Foto: Daniel Ahlberg


Är du intresserad av att ha din födelsedagsfest hos Södra Teatern? Kontakta Emilia Åkesson Säljare Möten & Event / Sales Meetings & Events, emilia.akesson@sodrateatern.com.

Emilia Åkesson
Försäljning och marknadsansvarig / Sales & Marketing manager
08-480 044 19
emilia.akesson@sodrateatern.com