sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Performance / Övrigt

Mums Mums Drag Workshop

Lär dig allt om drag från Sveriges mest nyskapande drag-artister

Mums Mums presenterar: Drag-workshop!

Dragshow är ett av HBTQ-världens mest älskade och kontroversiella kulturuttryck. Men det finns mer än bara glittrande paljetter. Det är inte bara män som utövar konstformen – för inom drag ryms hela spektrumet av könsöverskridande, från drag queens till drag kings och faux queens. För första gången i Sverige samlas nu stjärnor från alla hörn av dragvärlden för en unik blandning av seminarium, workshop och show – och en chans för alla att lära sig mer om konstformen drag.

Vad handlar drag om? Kan bara män göra drag? Finns det andra typer av drag än den glamourösa? Kan drag vara politisk? Hur ser framtidens drag ut?

Uppträdanden, samtal och workshop – på Pride-torsdagen samlas ett urval av Sveriges mest erkända och nyskapande drag-artister för att lära dig allt du vill veta om drag men inte vågade fråga. Som avslutning får publiken en unik chans att själva delta i en kollektiv dragshow!

Medverkande: Robert Fux, Carnita Molida, Butchessa, Inga Tvivel, Brad Clitt & Bex De La Kex

Seminariet leds av Petter Wallenberg

Kaffe och mums mums:igt fika ingår!

Öppet för alla!

Besök på Facebook