sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Nico & Vinz [NOR]

Norsk superhitduo intar Kägelbanan

Den 20 oktober tar duon bakom superhits som Am I Wrong och That’s How You Know över Kägelbanan.

Nicolay Sereba och Vincent Dery 2013 släppte singeln Am I Wrong under gruppnamnet Envy var de redan en väletablerad akt hemma i Norge. Låten blev den mest streamade låten någonsin i Norge och inför den internationella lanseringen bytte duon namn till Nico & Vinz. Resten av historien känner vi till – Am I Wrong blev en global megahit, som bland annat toppade Englandslistan och nådde topp fem i USA.

Sedan dess har Nico & Vinz fortsatt att odla sin unika mix av singer/songwriter, urbana inslag och dansanta rytmer. Via platinumsäljande singlar som In Your Arms och That’s How You Know, där duon gästades av både Kid Ink och Bebe Rexha, har Nico & Vinz etablerat sig som internationella stjärnor.

Den 20 oktober är det dags för publiken i Stockholm att uppleva Nico & Vinz och deras smittsamma hits live på Kägelbanan.

Support: SIX60

Sedan de fem nya zeeländska killarna i SIX60 släppte debutskivan 2011 har de varit storstjärnor på hemmaplan. Debuten sålde fyra gånger platina och uppföljaren låg makalösa 105 veckor på albumlistan i Nya Zeeland.

Har du inte redan upptäckt SIX60 är det dags att göra det nu! Perfekt för dig som gillar melodistark upptempopop.


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för ändringar.