sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert / Releasefest

Nicole Sabouné

Releasefest för nya EP:n Come My Love

Nicole Sabouné återvänder med ny musik efter fyra års tystnad. ’Come My Love’ som släpps 15/11 digitalt och 6/12 på limiterad 10” vinyl är Sabounés första nya musik på över 4 år och nystarten uppvisar en ny musikalisk inriktning för den hyllade artisten. Ljudbilden är mer avskalad och dramatisk med Sabounés storslagna stämma och låtskrivande i centrum. De fyra spåren är en mångfacetterad och ödesmättad upplevelse som griper tag i lyssnaren och självsäkert visar upp en tydlig kreativ och artistisk utveckling hos Sabouné sedan det förra albumet ‘Miman’.

Nicole själv om EP:n: “Aldrig tidigare har jag varit såhär öppen, intim och sårbar. Varken i mitt privatliv eller i mitt artisteri. Come My Love är en EP som förändrat min syn på mig själv, mitt värde och min inre kompass. Den handlar om sorg kring kärlek och livet på ett sätt som jag inte lyckats skriva ner innan. Jag har aldrig varit såhär privat och den som lyssnar får komma nära mig på ett helt nytt sätt – vilket känns läskigt. Det är därför den här EP:n är så viktig för mig.”

Nicole Sabouné framför den nya EP:n i sin helhet.

Attenda här