sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

No Fun At All & Satanic Surfers + Twin Pigs

Skatepunk deluxe!

Skatepunkarna No Fun At All och Satanic Surfers slår sig samman för tre spelningar i höst och den 9 november bjuder de upp till röj på Kägelbanan! Med sig har de dessutom stökpunkarna Twin Pigs!

No Fun At All är ett av landets mest omtyckta punkband och har turnerat i princip överallt. Starkt förknippad med skatevideor har gruppen dessutom fler kickflips på sitt samvete än den mest inbitne åkaren. De har historiskt hunnit med 5 plattor, varav senaste 2008, men i april släpptes så äntligen det nya mästerverket Grit. Visst var storhetstiden under 90-talet, men Skinnskattebergkvintetten lever kvar än i dag och har fortfarande kvar vigören från när det begav sig. Ett faktum som gör att spelningarna i höst är ett måste. Det kommer att bli svårt maxat!

Punkrockbandet Satanic Surfers, som återförenades 2015 efter att ha legat i dvala sedan 2007, har efter 13 år släppt nytt material i form av plattan “Back From Hell”, full med nyfunnen energi, kraft och styrka. Bandet bildades i Lund -89 och har sedan dess lämnat ett stadigt avtryck och nått massiva framgångar på underground-scenen världen över. Numera klassiska skivor som Hero Of Our Time, 666 Motor Inn och Going Nowhere Fast har sålt i hundratusentals exemplar globalt och har med sina starka melodier och texter skördat både svenska och internationella framgångar.

Twin Pigs startade 2015 och sedan dess har det varit grisens år enligt den kinesiska kalendern. Spelningar, skivsläpp och radioprisnomineringar har haglat över bandet som nu i september 2018 släpper sin andra skiva, Scandinavian Nightmare, som i stort sett handlar om att allt är skit precis som vanligt. Många har försökt att beskriva hur bandet låter och det närmsta de har kommit är att kalla det Hard Core Punk Rock. Ilsket, melodiskt, stökigt och körigt. Med maxad tredubbel växelsång, mullrande bassynth och norra Europas längsta micsladd kan inget, eller allt, gå fel. Perfekt för alla som bara vill spåra ur.


Presenteras i samarbete med Kulturbolaget. Med reservation för ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.

Besök på Facebook