sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Övrigt

Nöjesguidens ölmässa 2019

En heldag i ölets tecken

Den sista lördagen i januari 2019 återvänder Nöjesguiden till Kägelbanan för den femte editionen av Nöjesguidens ölmässa.

Under de senaste fyra åren har Nöjesguiden samlat några av landets bästa mikrobryggerier under ett och samma tak i Stockholms innerstad, och 2019 är inget undantag. Traditionen hålls vid liv när de den 26 januari återvänder till Kägelbanan och Södra Teatern för en heldag i ölets tecken.

Förra året samlades cirka 800 besökare på Kägelbanan, och det var lapp på luckan en vecka innan vi öppnade. Bland bryggarna som är med denna gång ryms precis som förra året bland annat en hel del gotlänningar, våra favorit-kiwisar och inte minst Jessica Heidrich nya spännande projekt Hop Notch. En fullständig lista med utställare kommer att presenteras närmare ölmässan.

Precis som förra året kommer dagen förutom öl även att fyllas med livemusik, dj:s och intressanta samtal på scenen. Vi ses i januari!

Biljetter till Nöjesguidens ölmässa i Stockholm hittar du här.

Besök hemsida