sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Nyårsfest i hela huset

Djävulskap & dekadens till 04.00!

B▲B▲ SONIC | Charlotte Norman & Harriet Ramato | DJ Pecut

Börja nyårsfesten med extravagant förströelse på Mosebacke Etablissement, där champagnen flödar och en dignande skaldjursbuffé med havets alla läckerheter – inklusive en halv hummer per person, canapéer och sötsaker – dukas upp. Fortsätt firandet på våra dansgolv och njut av fyrverkerierna vid tolvslaget från någon av våra terrasser.

Södra Bar: B▲B▲ SONIC

Vi har under 2017 dansat, ramlat och skrikit med i låtarna vi älskar och nu vill vi avsluta detta året med en sista fest, en fest där vi gör allting som hör Baba Sonic till under ett skimmer av glitter.

Självklart måste man räkna ner året med riktig allsång och kärlek därför kör vi powerballad-timme 23 – 00! Vi ser fram emot en nyårsafton tillsammans med er fylld av överraskningar och dans fram till morgonkvisten.

LINE-UP:

Christian Berg (KITE) (DJ-set)

Dagens Nyheter skrev ”Duon Kite är det bästa man kan uppleva live” och vi kan bara intyga faktumet. Med landets mest episka poplåtar så är det en självklarhet att vi måste bjuda in Christian Berg från KITE för ett DJ-set. Christian har också ett tidigare förflutet i hyllade banden Yvonne och Strip Music. Lyssna på Spotify

Nicole Sabouné (DJ-set)
Nicole slog igenom med sitt debutalbum Must exist 2014. Musiken har tydliga referenser till det tidiga 80-talets postpunk och orkestrar som Joy Division och Siouxsie and the Banshees, samt rockikonerna David Bowie och Patti Smith.

Hösten 2015 fortsatte hon sin resa med fullängdaren “Miman” som hyllades unisont av svensk press: “Fullträff som locker fram det vackra i mörkret” – Gaffa (6 av 6)
Lyssna på Spotify

Ebba Wachtmeister & Annelie Enström
Dynamiska DJ-duon som ni ser bakom stans alla DJ-bås levererar alltid pop, allsång och kärlek!

Christian Lilja & Peter Lavfors (Baba Sonic residenterna)
Kommer som alltid att bjuda på bas, indie och hitsen du glömt att du älskar.

Kristallen: DJ Ingmari “Boss lady” Pagenkempen

Ingmari Pagenkemper är Södra Teaterns vd och konstnärliga ledare. Hon började som dj i Stockholm i mitten av 90-talet, och även om Ingmari numera är upptagen med att vara en kick-ass boss lady hinner hon alltid med ett dj-set eller två. På nyårsafton tar vår alldeles egna boss lady över Kristallen.

Champagnebaren: Charlotte Norman & Harriet Ramato

Det är inte för inte som hiphop-DJ:sen och klubbarrangörerna Charlotte Norman och Harriet Ramato har gjort sig ordentligt kända i Stockholms nattliv. Deras veckoschema brukar ser ut som något i stil med Kåken-Vassa Eggen-Berns-Laika-repeat och deras outtröttliga energi bakom skivspelarna sägs kunna få stengolv att smälta. Så det är med största möjliga pepp som Charlotte och Harriet kommer att husera i Champagnebaren under nyår, med er. Old school hiphop, hip house eller de bästa samtida hitsen – under nyår bränner de hål i kakelgolvet.

Mosebacke Etablissement: DJ Pecut

Dj Pecut eller Peter Bruhn som han egentligen heter har jobbat som professionell DJ i nära trettio år. Med sin långa erfarenhet och breda repertoar lockar han alla till dans.


Skaldjursbonanza & nyårsfest (Observera åldersgräns 18 år)

Sittning 17.00: 1 495 kr (inkluderar Mosebacke Etablissements skaldjursbonanza, entré till nattklubben samt garderob- och serviceavgift).

Sittning 20.30: 1 695 kr (inkluderar Mosebacke Etablissements skaldjursbonanza, entré till nattklubben samt garderob- och serviceavgift).

Endast klubbentré från 21.00 (Observera åldersgräns 20 år)500 kr (inkluderar garderob- och serviceavgift).

Celebrate New Year’s Eve at Södra Teatern
Obs! I våra barer och i restaurangen tar vi endast emot betalning med kort.