sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Nyårsfest på Södra Teatern

Fest till 04 i hela huset

Nyår 2019 på Södra Teatern firas på våra dansgolv, med champagne i mängder och extravagant förströelse, toppat av ett sensationellt tolvslagsfirande med vy över fyrverkerierna från någon av våra terrasser. Festen slutar inte förrän klockan 04.00 – allt med Stockholms bästa utsikt som kuliss.

Södra Bar | Tony Zoulias, DJ Taro & Myggan

Tre dj:s som vet hur man bjuder upp till dans! De älskar att blanda musikstilar och vi älskar dem för den glädje och kärlek de sprider varje gång de står i ett dj-bås. Hundra procent good vibes!

Champagnebaren | Gago Cuk (Gäst: DJ Kola)

Södra Teaterns klubbdirektör betar av sitt sista set och pass i stans kulturrikaste högkvarter. Gago Cuk har de senaste två åren försett Stockholms klubbliv med en drös coola och roliga evenemang – gud vet vilket bus han ställt till med helg efter helg när han stökat runt bland Södrans alla trappor och våningar. Gago Cuk avslutar med flaggan i husets topp, nämligen vår kära pärla Champagnebaren. Med sig har han Klubb Fuldans-grundaren DJ Kola och tillsammans bjuder de på dansanta partyhits och musik ni glömt bort att ni älskar, i tvättäkta nyårsanda.

Mosebacke Etablissement | Dj Pecut

Dj Pecut, eller Peter Bruhn som han egentligen heter, bor i Stockholm och har jobbat som professionell dj i nära 30 år. Karriären inledde han med att arrangera och spela på alla hippa klubbar runt om i Stockholm perioden 1988–1995. Dessutom har han stått för ett dussintal privata spelningar för svenska kungafamiljen och hundratals eventspelningar för stora företag och världsartister världen över. Han var även med och startade det legendariska stället Spy Bar där han spelade som resident-dj i över 20 år, cirka 4.500 spelningar blev det fram till och med 2016. Nu jobbar han på de flesta klubbar och barer runt om i Stockholm.

köp biljett här

Mosebacke Etablissements skaldjursbonanza & nyårsfest

Inkluderar entré till nattklubben samt garderob- och serviceavgift

OBS! Åldersgräns 18 år.

Sittning 17.00

Skaldjursbonanza: 1.495 kronor
Räkor, både färska och rökta, ostron, olika skaldjursröror, kanapéer, såser, sallader, en halv hummer per person och dessertbord.

Vegetarisk meny: 1 195 kronor
Urval av kanapéer, ceviche på sötpotatis med mango & koriander, falafel på gotländska linser, hummus, rödkålssallad & sesam, sojapicklat ägg, aioli, kålrot & ingefära och dessertbord.

Sittning 20.30

Skaldjursbonanza: 1.695 kronor
Räkor, både färska och rökta, ostron, olika skaldjursröror, kanapéer, såser, sallader, en halv hummer per person och dessertbord.

Vegetarisk meny: 1.395 kronor
Urval av kanapéer, ceviche på sötpotatis med mango & koriander, falafel på gotländska linser, hummus, rödkålssallad & sesam, sojapicklat ägg, aioli, kålrot & ingefära och dessertbord.

Endast nyårsfest

Endast klubbentré från 21.00: 500 kronor
(inkluderar garderob- och serviceavgift – OBS! Åldersgräns 20 år).

OBS! I våra barer och i restaurangen tar vi endast emot betalning med kort.

köp biljett här


In English

Celebrate New Year’s Eve at Södra Teatern

Please observe we are a cash free zone – we accept Visa, Mastercard and American Express.