sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

NYE 2022

FIRA NYÅR MED OSS!

Vi bjuder in alla våra favorit-DJ:s från året och har absolut bokat live på fler än en av våra scener!! Vårt främsta mål med kvällen är dock att det ska ta max fem minuter för er att få en flaska cava i handen, vi kommer därför sälja cava från både köket och små pop-ups runt om i huset!

Festen börjar 22! Vi tänker att ni äter en trevlig middag med vännerna innan? Vill du se fyrverkerierna på en av våra terrasser (det kommer finnas en till varje dansgolv) satsa på att va på plats senast 23. Ett mycket kul tolvslag utlovas med utsikt över (BOKSTAVLIGEN) alla Stockholms fyrverkerier! Sen dansar vi hela natten och firar in det efterlängtade 2022!

Line-up presenteras allt eftersom här i eventet och på våra SoMe under resten av november! Mycket mycket kul!

OBS! Enbart förköp för att kunna garantera att alla får ta del av fyrverkerierna och inte hamnar i köer! Vi släpper inte alla biljetter med en gång så om du inte får tag på en i första släppet tappa ej modet!

Låt oss gå in i 2022 tillsammans !!!

Vi på Södra Teatern gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget.