Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Alla Hjärtans Dag

Sip sip hooray, it's Valentine's day!

Onsdag den 14 februari firar vi återigen alla hjärtans dag, och självklart står vi redo med värmande inramning och gastronomiska afrodisiaka som får känslorna att spira.

Södra Teatern och i Mosebacke Etablissement bjuder vi in till en helkväll med både kärleksfullt komponerad middag och musik. För alla gäster som kombinerar konsert med middag bjuder vi på ett glas bubbel innan maten. Ange vid bokning vilken konsert ni ska gå på.

En av 80-talets starkaste sångare, Tony Hadley, intar Kägelbanan för hans första solokonsert i Sverige någonsin. Tony Hadley framför både nya låtar från hans kommande skiva samt hans odödliga hits från tiden som sångare i Spandau Ballet.

Läs mer

På Stora Scen hyllas Monica Zetterlund och Cornelis Vreeswijks älskade visskatt av Maria Lundqvist, Bengan Janson, Örjan Fahlström och Bohuslän Big Band.

Tillsammans tolkar de två folkkära personligheter med engagemang och en blixtrande skärpa i klang och ton från kärleken, förlustelsens och längtans land. Lekfullt, lättsamt och elegant men med ett tilltal som berör på djupet.

Läs mer