sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Övrigt

#kulpåvägen – en föreläsning med Petter

Välkommen in i Petters liv

Tack vare stor efterfrågan gör Petter ytterligare en föreläsning i Stockholm, den 10 november flyttar han in hos oss på Södra Teatern.
Välkommen in i Petters liv, sammanfattat i en två timmar lång föreläsning om resan från skoltidens tuffa år, vidare in i musikens och låtskrivandets värld samt hans kreativa entreprenörskap.

Petter har under flera år åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. I september bjöd han för första gången in allmänheten till två föreläsningskvällar på Rival under namnet #kulpåvägen. En föreläsning som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Samt hur hans kreativa entreprenörskap dessutom öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken.

Och kul blev det! Hyllningarna från publiken svämmade över i Petters sociala kanaler, fler fans ville helt enkelt ha kul.

– Jag är överväldigad och så tacksam över den kärlek jag fått från så många olika håll efter kvällarna på Rival. Jag var nervös ska jag erkänna, men den känslan är som bortblåst tack vare all positiv feedback. Nu ser jag så sjukt mycket fram emot att köra ännu en kväll i Stockholm, hoppas vi ses!, hälsar Petter.


Presenteras i samarbete med Blixten & Co. Med reservation för ändringar.