sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Petter

Tillbaka på Mosebacketerrassen med hyllade albumet Skeppsholmen

Den 30 augusti gästar Petter Mosebacketerrassen med hyllade albumet Skeppsholmen.

I höstas släppte Petter – en institution inom svensk hiphop – det nya, akustiska albumet Skeppsholmen med sin 19-åriga låtskatt i helt nya versioner – samt två nyskrivna låtar. Produktionen var signerad Mattias Glavå. I oktober körde Petter 20 spelningar på Strandvägen 1 och under våren en Stockholmsturné på två utsålda Vasateatern, Chinateatern och Göta Lejon.

Första singeln från nya albumet, Se på mig nu, som gästas flott av Linnea Henriksson, har i dagsläget sålt dubbel platina och toppat både radio- och försäljningslistor.

Hiphoplegenden Petter slog igenom 1998 och var bland de första att sätta svensk hiphop på kartan. Han har släppt nio fullängdare, två samlingsalbum, fått Thore Skogmans riksstipendium, vunnit P3 Guld och Grammis. Han ligger också bakom några av Sveriges största hiphop-låtar genom tiderna så som Mikrofonkåt, Så klart, Repa skivan, Håll om mig. Petters låtar har sammanlagt spelats över 100 miljoner gånger på Spotify.

Support: Linnea Olsson 


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.

Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.


Presenteras i samarbete med Blixten & Co. Med reservation för ändringar.