Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Plura

Med musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog och nyskrivna låtar

Obs! Åldersgräns 18 år (13 år i målsmans sällskap – dvs förälder eller laglig förmyndare). Endast ståplats.

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Under 2016 tog bandet en paus, men Plura fortsatte med sin egen kreativa process som resulterade i en vårturné runt om i Sverige. Under hösten 2017 huserade Plura på Scalateatern i Stockholm med den hyllade föreställningen ”En man av hjärtat”, som även åker på turné i vår.

I sommar blir det konserter på väl utvalda platser runt om i Sverige, med massor av musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog samt nyskrivna låtar. Den 30 augusti landar han, som så många gånger förr, på Mosebacketerrassen för en sensommarkonsert under bar himmel.

Med sig tar han sitt ”nya” band bestående av Axel Jonsson Stridbeck – kapellmästare, gitarr, körsång, Freja Drakenberg – slagverk, akustisk gitarr, körsång, Marcus Arborelius – klaviatur, körsång, Zackarias Ekelund – trummor, körsång och Jonatan Lundin – bas, körsång.


Presenteras i samarbete med Blixten. Med reservation för ändringar.

Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

Besök hemsidaBesök på Facebook