sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert / Mosebacketerrassen

Pugh Rogefeldt på Mosebacketerrassen

11 juni gästar Pugh och hans band Mosebacketerrassen!

Biljetterna släpps 29 februari klockan 09.00 på www.livenation.se

Mersmak. Det är ordet som klingar när Pugh Rogefeldt i maj gör en Sverigeturné med det band som kompade honom på Cirkus i Stockholm i oktober 2019 – då Pugh inför fullsatt salong firade 50 år med debutalbumet ”Ja dä ä dä”. Mersmak hos Pugh, hos bandet, hos recensenterna och hos Pughs alla fans.

Den 11 juni kommer Pugh Rogefeldt, Jojje Wadenius (gitarr), Ola Gustafsson (gitarr), Jerker Odelholm (bas), Martin Hederos (nyligen Grammisbelönad keyboardspelare) och Andreas Dahlbäck (trummor) till Mosebacketerassen i Stockholm.

”Jag velade lite inför framträdandet på Cirkus. Fick övertalas. Men det hade jag inte behövt. Det blev en massiv upplevelse för oss alla att fira den nästan svindlande tanken att det gått 50 år sedan min första platta. Nu är det dags igen. Tillsammans med mina favoriter bland Sverigestoppmusiker, åker vi ut i maj, på platser vi tror på. Välkomna!” Hälsar Pugh

Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.