sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Radical Face [USA]

Kritikerrosad gör det själv-indie

Ben Cooper, mer känd som Radical Face, är en sann historieberättare som lever efter DIY-ideologin; musiken, videos och alla albumomslag har han skapat helt själv, och han använder albumkonceptet på ett berättande sätt vi sällan ser idag. Albumtriologin The Family Trees, där sista delen släpptes tidigare i år, har hyllats av såväl musikpress och fans, och det stora genombrottet blev Welcome Home som gått varm på radio och TV i Sverige.

Att Cooper skulle bli Radical Face var aldrig en självklarhet. Efter att ha skadat ryggen i ett försök att bli proffsskejtare skrev han en roman som försvann när hans hårddisk kraschade. Istället för att skriva om hela boken valde han att prova att berätta sina historier i musikform istället. En utmärkt idé säger vi. Nu är Radical Face åter på svensk mark för en konsert på Kägelbanan.

kk_liten


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för eventuella ändringar.