sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Rag’n’Bone Man [GBR] – inställt

Soul-älskling till Sverige för första gången!

OBS! Sent i går kväll meddelade Rag’n’Bone Man via Facebook att han på läkares inrådan ställer in kvällens konsert på Kägelbanan. Vi beklagar detta.

Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dem som har köpt via nätet. Övriga uppmanar vi att ta kontakt med Södra Teaterns biljettkassa.


Det brittiska framtidshoppet Rag’n’Bone Man, Rory Graham, har sakta med säkert etablerat sig som ny modern soul-älskling och lyckats trollbinda publik världen över med sin säregna stämma. Nu kommer han till Sverige för första gången.

Bara 15 år gammal började Rory Graham sin karriär som MC för en drum’n’bass-grupp i hemstaden Uckfield i sydöstra England. Det var inte förrän några år senare, efter en flytt till det välkända musiksätet Brighton, som han klev upp på den lokala bluespubens scen och Rag’n’Bone Man föddes. Responsen var överväldigande – det rådde inget tvivel om att framtiden var hans.

”The unlikely missing link between blues giant Robert Johnson and Brits giant Sam Smith” John Aizlewood för Evening Standard.

De senaste åren har Rory Graham etablerat sig som en av Englands mesta framtidshopp och kallas ett av framtidens största blues- och soulröster. Förutom samarbeten med Bastille har han även hunnit turnera med bland andra Tom Odell.

“Anyone with ears can hear that this guy has an incredible voice”Roisin O’Connor för The Independent.

Första EP:n Bluestown släpptes 2012 och möttes av fantastisk kritik och uppföljaren Put That Soul on Me gick även den rakt in i kritikernas öppna famnar. Det stora genombrottet kom med albumet Wolves, där han återigen fick strålande recensioner och även skrev kontrakt med Colombia Records.

Singeln Human från det kommande albumet släpptes tidigare i somras har på kort tid lyssnats på över 40 miljoner gånger på Spotify och Rag’n’Bone Man roterar redan på svensk radio. Nu kommer han för första gången till Sverige och Södra Teatern.

Support: BETTI 


Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för eventuella ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.

 

Besök hemsidaBesök på Facebook