sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Randy

Norrländska skatepunkstorheter

De vann ingen Grammis, ingen Guldmick. Inget Manifestpris heller för den delen och ni ska tro att de var bittra över det. En gång fick de även betala tillbaka halva gaget till Tompa på Kafé 44 för att det kom för lite folk. De gjorde en egen öl men samtidigt slutade en av medlemmarna att dricka alkohol så säg den glädje som varar. De införde även ett bötessystem som dom kallade för ”njutavdrag”, om man hade för kul när man spelade live eller repade fick man helt sonika lägga pengar i en låda, som en svärburk men för att motverka glädje. Men nu är de tillbaka för en enda spelning under 2017, typ (Lägger till typ om nån festival hör av sig och kan tänka sig betala bra). Kägelbanan är platsen. Kanske tillkommer det DJs i form av artister som var som hetast sommaren 2001 och som kan spela Sonic Rendezvous Band, powerpop och surfrock som ingen vill höra men ändå måste.

Ses!

/RandyTheBand

Läs mer: Randy hoppas överleva combacken
Läs mer: Kultförklarade Piteåbandet tillbaka på scen – NSD.se


kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.

Besök på Facebook