sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Raubtier [FLYTTAD]

Firar 10-årsjubileum med Sverigeturné!

Obs! Konserten är flyttad till Kraken. Köpta biljetter gäller. Nya biljetter köps via www.skrikhult.se


Raubtier slog igenom med dunder och brak på den svenska hårdrocksscenen för 10 år sedan med albumet Det finns bara krig, och låten Kamphund som blev en nationell radiohit.

Med ett unikt sound av taktfast industriell metal, och texter sprungna ur den norrländska karga myllan har de gått från klarhet till klarhet med utsålda turneer och guldskivor som följd. Nu är det dags för Raubtier att släppa sitt sjätte album, och i samband med det att för första gången sedan 2016 ge sig ut på turné igen!

Eller som Hulkoff säger:

“Det är med stor glädje som jag härmed delger er de spikade turnédatumen för Rovdjurets kommande härnadståg. Det är en särdeles minnesvärd turné, inte bara för att den manifesterar vårt tioårs-jubileum för Raubtiers debutalbum. Denna gången till ära, sjunger alla involverade orkestrar helt och hållet på Svenska. De band som följer med oss ut i höst är folkmetal-krigarna från Västerbotten i Utmarken, och de apokalypsrockande mörkermännen Alfahanne som härstammar från Eskilstuna.”


Presenteras i samarbete med Skrikhult. Med reservation för ändringar.

Besök på Facebook