sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

RAW FUSION & LIGHTHOUSE – SUNDAY SOCIAL

Inga trendfaktorer, ingen fixerad tidsera!

Det är alltid rätt tid att öppna upp för en klubbmentalitet där fokus främst hamnar på musiken i dansmusik. Det tillsammans med atmosfären, stämningen och gemenskapen spelar alla en viktig del i att skapa en plattform där vi kan vara vi, om än bara för en kväll.

Vi tänker att vi ska försöka utmana både oss och våra besökare att korsa gränserna med “musiken du inte visste du gillade”. Musik är glädje och dans förenar! Inga trendfaktorer, ingen fixerad tidsera, vi spelar bra låtar i rätt ordning.

Söndagen den 1 oktober är det dags. Det kommer bli rött, mörkt och lätt dekadent när vi öppnar upp i den intimare delen av Kägelbanan från klockan 16.00.

Till skillnad från i våras står både Raw Fusions DJ´s Mad Mats och Tooli och Lighthouse’ DJ´s Julian Wareing, Rickard Wihlmer och Farsta Kalle i båset.
Vem har inte önskat att få gå på en social dansklubb en eftermiddag, på en söndag när vi är lediga från allt ansvar och inte har några måsten?

Välkomna till Raw Fusion – en musikklubb.