sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Rebekka Karijord [NOR]

Mother Tongue Tour 2016

Nu kommer äntligen Rebekka Karijord tillbaka till Södra Teatern! I februari gör hon ett exklusivt framträdande på vår Stora Scen – hennes första Stockholmsspelning på över tre år.

Rebekka Karijord är tillbaka med den nya fantastiska skivan Mother Tongue, som i stor grad skrevs efter den traumatiska, tre månader för tidiga förlossningen av hennes dotter. Mother Tongue är en kärleksskiva, en samling musikaliska noveller som kronologiskt berättar med ovanlig innerlighet och mod, om upplevelsen av att nästan förlora ett barn.

Turnén är ett samarbete med scenografen Anna Heymowska, och kommer presentera ett unikt visuellt koncept. Karijord kommer dessutom spela med ett helkvinnligt band för att återskapa skivans magiska ljudvärld av preparerade pianon och kvinnliga röster, Rebekka kommer förutom nytt material också bjuda på favoriter ur sin stora katalog.

Support: Matti Bye


Presenteras i samarbete med Headstomp. Med reservation för eventuella ändringar.

Besök hemsida