sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Red Bull Music Festival Presents Hip Hop Karaoke x Timbuktu & Chords

Rappa med två av landets hip hop-profiler

När två av landets största hip hop-profiler slår sina kloka huvuden och musikhjärtan ihop så har vi vant oss vid att de levererar storverk. Oväntat nog handlar det inte alltid om att producera nya beats och verser när duon möts. Timbuktu och Chords har en passion och det är karaoke och vad passar bättre än att sammanföra duon med klubben Hip Hop Karaoke Stockholm som huserat på Södra Teatern de senaste fyra åren.

– Vi har alltid tyckt karaoke är kul och alla som älskar hip hop har nån gång rappat med i sin favoritlåt för full hals, säger Timbuktu och avslutar;

– Därför tänkte vi att det skulle vara skoj att samla ett gäng hip hop-diggare för en kväll och göra egna försök på klassiska raplåtar. Den 5 juni sker det, ses där!

Räkna med att en hel del bekanta röster och ansikten dyker upp för att lägga en vers eller två på sina favoritlåtar.


Hip Hop Karaoke är klubben där du har chansen att vara rapstar för en kväll. Vare sig du vill reppa din ort, ba leva life eller wow:a oss med ditt flow är du välkommen att joina Hip Hop Karaoke och deras sinnessjukt fina publik (som gång efter gång visar hur man get down for real)!

Besök hemsida