sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Jobba med oss på Restaurang Mosebacke!

Servitörer

På Södran får du vara med att utveckla en arbetsplats som kämpar för jämställdhet, hållbarhet och gemenskap. Nu söker vi medarbetare till vår servis med start omgående.

Södra Teaterns restaurang Mosebacke serverar lunch, middag och brunch i en ombonad miljö. Sedan hösten 2017 är vi också medlemmar i nätverket Hållbara Restauranger och arbetar aktivt för att göra vår verksamhet mer hållbar.

Du som söker:

  • är minst 20 år
  • har minst 2 års dokumenterad erfarenhet
  • glad, utåtriktad och proffsig

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från en liknande arbetsplats
  • Arbetat i Trivec kassasystem
  • STAD-utbildning

Södra Teatern värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och värdesätta att jobba i en kulturmiljö. På Södran är du med och utvecklar en arbetsplats som kämpar för jämställdhet, hållbarhet och gemenskap. Då vi har över 500 programpunkter på ett år vill vi att alla medarbetare ska ha god insikt i vad som händer i vårt hus.

Vill du jobba med oss som servitris/servitör? Varmt välkommen med din ansökan till F&B Manager Fredrik Bergman, fredrik.bergman@sodrateatern.com.


Bartender & runners

Södra Teatern värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och uppskatta vår anrika kulturmiljö. På Södran är du med och utvecklar en arbetsplats som kämpar för jämställdhet, hållbarhet och gemenskap. Då vi har över 500 programpunkter på ett år vill vi att alla medarbetare ska ha god insikt i vad som händer i vårt hus.

Vi söker:
➤ Bartendrar
➤ Runners

Du som söker:
➤ är minst 20 år
➤ bör ha minst två års dokumenterad erfarenhet
➤ är punktlig, flexibel, stresstålig, lösningsfokuserad och en lagspelare
➤ (bartender) kan skifta mellan att vara en effektiv nattklubbsbartender till en mer serviceinriktad cocktailbartender

Det är meriterande om du har:
➤ Erfarenhet från en liknande arbetsplats
➤ Arbetat i Trivec kassasystem
➤ STAD-utbildning

Vill du jobba med oss? Varmt välkommen med din ansökan till vår F&B Manager Fredrik Bergman fredrik.bergman@sodrateatern.com.


Eventkoordinator

Läs mer här.


Lokalvårdare

Läs mer här.


Praktik?
Är du intresserad av att söka praktikplats ber vi dig skicka ett mejl till info@sodrateatern.com och berätta lite om dig, vad du kan, vad du vill lära dig och om din pågående utbildning.


Södra Teatern och Mosebacke är Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event med hjälp av erfarna och trygga medarbetare och samarbetspartners.

Södra Teatern arbetar för ökad jämställdhet och ökad integration. Vi vill att alla som arbetar hos oss är prestigelösa, fördomsfria och värdesätter att jobba i vår anrika kulturmiljö.