sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Mosebacke­terrassen

Din sommaroas med barer, konserter och utsikt

Nyrenoverade Mosebacketerrassen öppnar våren 2019. Läs mer här.

Mosebacketerrassen är sommartid en omåttligt populär uteservering med slående vyer över Gamla stan, Djurgården och inloppet till Stockholm och vidare ut mot Nacka. På terrassen finns barer och kioskförsäljning av mat, glass och grillat. Du når Mosebacketerrassen genom att passera genom portalen vid Mosebacke torg 3.

Mosebacketerrassen rymmer omkring 1000 gäster, och vid ett flertal tillfällen under sommaren arrangeras utomhuskonserter med några av landets mest folkkära artister. Det går inte att reservera bord på Mosebacketerrassen.

Vill du söka dig undan massorna och högre upp mot skyarna? Södra Bar och Champagnebaren har varsin mindre terrass med spektakulära vyer över staden, för den som vill njuta av sommaren på Söders höjder till max. När solen gått ner och nattkylan börjar krypa sig på välkomnar vi dig in i teaterhuset, där vi fortsätter umgås inpå natten i fyra barer, och där det varje fredag och lördag hela sommaren blir nattklubb med dubbla dansgolv.