sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Groggen / Samtal

Rockpodden på scen och i framkant

Livepodd, mingel, jubileum & prisutdelning

Rockpoddens tisdagar på Groggen kommer att bjuda på livepodd, mingel, jubileum och prisutdelning. Kom och bli en del av innehållet!

Rockpodden 3/9 | Rockpoddens 3-årsjubileum!

Gamla och nya gäster på scenen och i vimlet. Vi summerar tre år och närmare 150 avsnitt med en helkväll av mingel och liveintervjuer.

Rockpodden 1/10 | Utdelning av ROCKPODDENPRISET

Det nyinstiftade Rockpoddenpriset delas ut under pompa och ståt! Huvudpriset kommer årligen delas ut till ett band som visar att de är beredda att ta ansvar för Svensk Rockmusiks framtid! Kvällens andra pris går till en trummis som under många år förgyllt våra liv både på scen och på skiva! Hylla de som Hyllas bör!

Rockpodden 29/10 | Videoregissörer

Liveintervjuer och smakprov ifrån några av Sveriges absolut bästa videoregissörer.

Rockpodden 26/11 | TBA

 


Groggen är en av Södra Teaterns största satsningar någonsin. I höst är Groggen ditt nya vardagsrum där vi tisdagar, onsdagar och torsdagar blandar allt från samtal till poddar, queer open stage, releasefester, ritklubbar, quiz och mycket mer. Fredagar uppmanar vi till LEIF (leave early, it’s Friday) med after work och Stockholms bästa DJ’s. Alltid fri entré. Välkomna!