sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Roger Karlsson

Personligt, brännande och angeläget

Roger Karlsson har sin röst, sin gitarr och sina låtar. Det räcker långt. Med en dåres envishet har han fortsatt att sprida sin musik genom åren inför en trogen och växande publik, trots begränsad medial uppmärksamhet.

Förra plattan Kysser Sörmlands jord kom för drygt två år sedan och följdes av en längre turné i Sverige och Norge som avslutades med en nästintill utsåld spelning på Södra Teatern i Stockholm. En gnistrande föreställning med gästartister som Tomas Andersson Wij, Staffan Hellstrand, Johan Johansson och Magnus Johansson.

Nu är det dags igen. Med färska albumet Gubbjävelvärld i bagaget läggs mycket fokus på här å nu men även återglimtar på en låtkatalog som sträcker sig ända tillbaks till solodebuten 1995. Albumet är en uppgörelse med en värld som alltmer fördunklas av främlingsfientlighet, intolerans och extremism. Det är personligt, brännande och angeläget. Tillsammans med sitt fantastiska sexmannaband, förstärkta av en stråkensemble, räcker det hela vägen in i kaklet.

Dessutom kommer fantastiska artisterna Anna Stadling, Ulf Stureson och Magnus Lindberg sätta extraallt-prägel på tillställningen. En lite udda, spännande och mycket begåvad gästkombo och därmed finns alla förutsättningar för en speciell, minnesvärd och magisk kväll på Södran!