sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Rolling Rootsy Revue 2017

Upplev framtidens americana-stjärnor!

Rootsy Music gör RRR 2017! Det är med glädje och gott självförtroende som vi kan basunera ut att vår omtyckta och efterfrågade Rolling Rootsy Revue gör comeback i sommar.

Den av artister och publik så älskade kringresande och cirkusliknande americana-festivalen har genomförts två gånger. Första årgången 2014 bjöd på då ännu obreakad Jason Isbell, Israel Nash och Willy Clay Band. Andra året 2015 bjöd på bland annat Judah & The Lion som precis nu åker runt och headlinar för utsålda arenor i Nordamerika och Justin Townes Earle och The Handsome Family.

RRR är festivalen där en får chansen att uppleva framtidens americana-stjärnor i en perfekt och nära miljö. Men RRR är också festivalen som visar upp redan starkt etablerade artister inom americanan.

Vi har också alltid med en “dark horse” – en artist som vi vet få känner till men som vi bara måste få presentera för en större publik. Första året var det Matraca Berg och andra året Rayland Baxter. Båda gjorde stor succé och har efter RRR en stor publik i Skandinavien.

Vem blir “dark horse” på Rolling Rootsy Revue 2017 tror ni?


Presenteras i samarbete med Rootsy Music. Med reservation för ändringar.