sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Rome & Forndom i Stockholm

THE NORTHERN FURROW 2022

Det må kännas som det var igår, men sist Jerome Reuter uppträdde på svensk mark var i mars 2019. Nu, tre år senare, har han släppt inte mindre än fyra nya skivor – ett konstaterande vilket i sig förmodligen inte kommer som någon större överraskning för inbitna Rome-fans.

Genom åren har antagonisttrubaduren från Luxemburg byggt upp en lojal nordisk följarskara – i synnerhet här i Sverige. Därav är det med glädje vi nu kan meddela att Rome återvänder för en februariturné som passerar Malmö, Karlstad, Linköping, Stockholm och Göteborg.

Likaledes nöjda är vi över att presentera turnéns co-headliner: svenska Forndom. Detta blir bandets första riktiga turné på hemmaplan. De kommer att ha en speltid på 60 minuter, under vilken material från hela diskografin framförs.

Samtliga fem konserter kommer att genomföras inför sittande publik – detta i enlighet med gällande restriktioner. Därav kommer publikkapaciteten vara kraftigt begränsad. Av denna anledning rekommenderar vi att ni säkrar era biljetter snarast möjligt. Vi känner oss trygga i övertygelsen att samtliga datum kommer att äga rum som planerat, förutsatt att regeringen inte inför ytterligare restriktioner vilket är osannolikt.

Kom och hjälp oss hålla konsertbranschen vid liv i dessa märkliga tider! Vi syns i februari.

I den högst osannolika händelsen att någon av spelningarna ställs in kommer vi naturligtvis att återbetala biljetterna.