sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Ron Pope [USA]

Akustisk solospelning

År 2008 solodebuterade den amerikanska artisten Ron Pope med albumet Daylight. Drygt tio år, sex studioalbum och hundratals miljoner streams senare återvänder Ron Pope till sina rötter. Då han kommer till Södra Teatern gör han det för en akustisk solospelning, där den i dag klassiska debuten Daylight kommer framföras inför sittande publik. Vi kan redan nu utlova ett av 2019-års mest magiska konsertögonblick.

Ron Pope har alltid gått sin egen väg. Så här i efterhand kan framgångarna med bland annat den monumentala singeln A Drop In The Ocean och de fans som andaktsfullt fyller hans konserter runt om i världen kännas som en självklarhet. Men det som i dag framstår som en given, ögonblicklig succé var resultatet av tio års hårt slit för att nå den status och det oberoende som den amerikanske singer/songwritern i dag åtnjuter. Därför känns det inte mer än logiskt att Ron Pope nu sluter cirkeln och framför ”Daylight” för alla de som inte var med redan från början.

Support: Michaela Anne


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för ändringar.

Besök på Facebook

FEDERICO ALBANESE [ITA]

Italiensk drömkompositör

Läs mer
Konsert

The Midnight [USA]

Snygg, retroosande synthwave

Läs mer
Konsert

Wishbone Ash [GBR]

legendariskt engelskt rockband 

Läs mer
Konsert

Unknown Mortal Orchestra [NZL]

Muterad psych-musik när den är som bäst

Läs mer
Konsert